Reikihuis Emmeloord Nieuwsbrief 2018 nummer 1
  Klik op de button om deze pagina('s) te printen

In deze Nieuwsbrief...

Inleiding

Dit is Nieuwsbrief 2018-1, welkom!
Lieve Mensen,

Allereerst wens ik jullie allemaal natuurlijk een goed en bovenal gezond 2018.
Net als vele mensen kijk ik terug op de mooie momenten van klein en groot geluk in het afgelopen jaar. Misschien ook momenten van verdriet en gemis. De wereld verandert, nieuwe voorspoed en vooruitgang gloren maar is niet voor iedereen vanzelfsprekend.
Aandacht voor de ander is in deze maatschappij meer dan belangrijk geworden, vele mensen zijn eenzaam en worden niet begrepen. Laten we wat meer omzien naar elkaar en respect tonen als de ander zich uit, en dus luisteren wat er verteld wordt. Dit is wat ik wens voor een ieder van ons. Tevens hoop ik dat we weer een mooi seizoen met elkaar en Reiki mogen uitdragen in deze wereld.

 

Terug naar boven

Reiki oefenavonden

Ik merk dat de opkomst voor de oefenavonden de afgelopen periode erg is teruggelopen. Ik kan er niet echt de vinger achter krijgen wat hiervan de reden is. We hebben het natuurlijk wel allemaal druk en hebben weinig tijd voor onszelf. Het houd in dat we misschien te weinig rust en verdieping voor onszelf plannen. Ik hoop dat er weer wat meer aanmeldingen gaan komen in het seizoen dat voor ons ligt.

De Reiki-oefenavonden worden in principe gehouden op wisselende dagen i.v.m. mijn rooster, waarin ik geen vaste vrije avond meer heeft. Let op de agenda op de website voor eventuele aanpassingen. Kijk daarom altijd van te voren op de website www.reikihuis-emmeloord.nl of een datum is aangepast. De kosten voor deelname aan de oefenavonden bedragen € 3,00 per avond. We starten steeds om 19:30 uur. Wel graag van te voren aanmelden (vóór 17:00 uur van die dag of eerder) als je van plan bent te komen, want vol=vol. De data van de oefenavonden zijn als volgt:

do 25 januari 1e en 2e graad
ma 19 februari 1e en 2e graad
di 20 maart 1e en 2e graad
di 24 april 1e en 2e graad
wo 30 mei 1e en 2e graad
di 3 juli 1e en 2e graad

Terug naar boven

Reiki supportlijn (healinggroep)

Als jij of iemand uit je omgeving behoefte heeft aan extra Reiki-ondersteuning dan kan men een belletje naar ons doen en wordt de supportgroep in werking gezet. We hebben de afgelopen periode weer verschillende mensen op afstand mogen ondersteunen, en allen hebben mogen ervaren dat Reiki inderdaad een geweldige ondersteuning mag zijn en dat je mag voelen wat het voor je lichaam doet. Fijn ook dat alle behandelde personen even hebben laten weten hoe hun ervaring is geweest.

Mochten er onder jullie nog mensen zijn (in ieder geval met Reiki II) die hier ook aan mee willen werken dan is een belletje naar ons voldoende om je op de lijst bij te schrijven en met nog meer energie de Reiki uit te dragen naar hen die daar behoefte aan hebben. We kunnen dringend weer een paar nieuwe ondersteuners gebruiken om de groep aan te vullen, deze is weer wat aan de krappe kant. Een dringend verzoek om hier op te reageren als je mee wilt doen!
(Het kan altijd gebeuren dat je een keer niet mee kunt doen!). Het is wel belangrijk dat als je een beroep op de supportlijn doet, ook je ervaring hiermee mee te delen (terugkoppeling heet dat), een belletje (of mailtje) is al voldoende!

We sturen altijd een mailtje voor verzoeken voor een afstandsbehandeling. Nu blijkt dat de laatste tijd niet iedereen die in de lijst staat hierop reageert. Dit werkt niet prettig voor me. Reageer altijd even k als je niet in de gelegenheid bent om mee te doen. Wil op de lijst om mee te doen of er mee stoppen, neem dan altijd even contact op met mij.


Terug naar boven

Activiteiten en Cursussen

 • Cursus Reiki
  Een cursus Reiki 2 staat gepland voor het weekend 26-27-28 januari of 2-3-4 februari. Aanmelding is nog mogelijk.

  Een tweede weekend staat gepland op 16-17-18 maart. Dit is Reiki 1 of 2, afhankelijk van de aanmelding. Andere data zijn mogelijk in overleg.

 • Cursus Numerologie
  Bij voldoende belangstelling willen we weer een cursus Numerologie opstarten in samen werking met Gerrit Jansen, de bekende numeroloog. Dit kan je heel verhelderende inzichten geven. Al verschillende malen is hij bij ons geweest en iedereen was heel enthousiast. Dit wordt gehouden op een zaterdag van 10:00 - 16:00 uur, de kosten bedragen (afhankelijk van de grootte van de groep, rond de 30 tot 35 euro, inclusief lunch en drinken. Minimaal 10 personen in de groep. Weet je iemand die interesse heeft neem hem/haar gerust mee. Geef je zo spoedig mogelijk op.
  Er is op dit moment nog niet voldoende aanmelding om e.e.a. te realiseren. Mocht je mee willen doen, geef dat dan even door, dit geld ook voor net Reikimensen in jouw omgeving!


 • Terug naar boven


  Agenda

  Alle data onder voorbehoud, er kan worden geschoven in overleg.
  26-27-28 januari Cursus Reiki 1 of 2
  16-17-18 maart Cursus Reiki 1 of 2
       Terug naar boven
  Gedicht
  Als ik blijf kijken zoals ik altijd heb gekeken
  Blijf ik denken zoals ik altijd heb gedacht.
  Als ik blijf denken zoals ik altijd heb gedacht
  Blijf ik geloven zoals ik altijd heb geloofd.
  Als ik blijf geloven zoals ik altijd heb geloofd
  Blijf ik doen zoals ik altijd heb gedaan.
  Als ik blijf doen zoals ik altijd heb gedaan
  Blijft mij overkomen wat mij altijd overkomt.
  Maar als ik nu voor even buiten mij cirkel durf te kijken......
  Loslaat zoals ik altijd heb gedacht en geloofd
  en een niet doe zoals ik altijd heb gedaan......
  Dan zal ik zien wat ik nog nooit heb gezien,
  dan gaat er een wereld voor mij open!

  Een hartelijke en warme Reiki-groet.

  Elly Lokhorst, Reikimaster, Plevierenstraat 2, 8301 AL Emmeloord
  Telefoon 0527 61 52 61,

  Ik heb een eigen emailadres voor de praktijk: ellylokhorst0@gmail.com. Als je hieronder op mail klikt dan wordt deze al daar naartoe gestuurd.

 • Stuur een mail, Website: www.reikihuis-emmeloord.nl