Reikihuis Emmeloord Nieuwsbrief 2024 - 1
  Klik op de button om deze pagina('s) te printen

In deze Nieuwsbrief...

Inleiding

Dit is Nieuwsbrief 2024, welkom!
Lieve Mensen,

De meesten van jullie is vast al wel opgevallen dat het tijdverloop in onze fysieke wereld soms heel onvoorspelbaar is. De verschuiving naar een hoge fibrationele vere van de aarde, komt met allerlei interessante gewaarwordingen,Daarom mogen we ons laten zien in 2024, en worden uitgenodigd om in onze eigen kracht te staan, door er voor te zorgen dat we met beide benen goed op de aarde blijven staan. Dit nieuwe jaar komt bruisend binnen als een snel stromende rivier met steeds meer transparantie. Daarnaast wordt je uitgenodigd om in je eigen kracht en licht te laten schijnen. Je innerlijke reis bij het loslaten van een onzekerheidsgevoel over de toekomst en het vergroten van het gevoel van vreugde voor waar jij nu bent in ieder moment. Je voelt dat de energie verandert is, en je bent nog volop bezig innerlijk om in het juiste perspectief te zien.

 

Terug naar boven

Reiki oefenavonden

De Reiki-oefenavonden worden in principe gehouden op wisselende dagen. Let op de agenda op de website voor eventuele aanpassingen. Kijk daarom altijd van te voren op de website www.reikihuis-emmeloord.nl of een datum is aangepast. De kosten voor deelname aan de oefenavonden bedragen € 3,00 per avond. We starten steeds om 19:30 uur. Wel graag van te voren aanmelden (vóór 17:00 uur van die dag of eerder) als je van plan bent te komen, want vol=vol. Ik hoop dat er weer wat meer belangstelling mag komen voor de oefenavonden, want juist in deze hectische tijd is het belangrijk dat je verbinding hebt met elkaar als Reikifamilie, en daarmee de energie uit te dragen naar deze wereld in verdiet en nood, maar ook voor jezelf. De data van de oefenavonden zijn als volgt:

Ma 19 februari 2024 1e en 2e graad
Ma 25 maart 2024 1e en 2e graad
Do 25 april 2024 1e en 2e graad
Di 28 mei 2024 1e en 2e graad
Ma 24 juni 2024 1e en 2e graad
Di 3 september 2024 1e en 2e graad
Do 17 oktober 2024 1e en 2e graad
Di 3 december 2024 1e en 2e graadTerug naar boven

Reiki supportlijn (healinggroep)

Als jij of iemand uit je omgeving behoefte heeft aan extra Reiki-ondersteuning dan kan men een belletje naar ons doen en wordt de supportgroep in werking gezet. We hebben de afgelopen periode weer verschillende mensen op afstand mogen ondersteunen, en allen hebben mogen ervaren dat Reiki inderdaad een geweldige ondersteuning mag zijn en dat je mag voelen wat het voor je lichaam doet. Fijn ook dat alle behandelde personen even hebben laten weten hoe hun ervaring is geweest.

Mochten er onder jullie nog mensen zijn (in ieder geval met Reiki II) die hier ook aan mee willen werken dan is een belletje naar ons voldoende om je op de lijst bij te schrijven en met nog meer energie de Reiki uit te dragen naar hen die daar behoefte aan hebben. We kunnen dringend weer een paar nieuwe ondersteuners gebruiken om de groep aan te vullen, deze is weer wat aan de krappe kant. Een dringend verzoek om hier op te reageren als je mee wilt doen!
(Het kan altijd gebeuren dat je een keer niet mee kunt doen!). Het is wel belangrijk dat als je een beroep op de supportlijn doet, ook je ervaring hiermee mee te delen (terugkoppeling heet dat), een belletje (of mailtje) is al voldoende!

We sturen altijd een mailtje voor verzoeken voor een afstandsbehandeling. Nu blijkt dat de laatste tijd niet iedereen die in de lijst staat hierop reageert. Dit werkt niet prettig voor me. Reageer altijd even k als je niet in de gelegenheid bent om mee te doen. Wil op de lijst om mee te doen of er mee stoppen, neem dan altijd even contact op met mij.

We hebben het afgelopen jaar verschilende keren ondersteuning op afstand mogen geven voor mensen die ernstig ziek zijn of waren. Het geeft altijd weer voldoening mensen te ondersteunen en begeleiden in hun ziekzijn.


Terug naar boven

Activiteiten en Cursussen

 • Cursus Reiki
  Cursus Reiki 1 staat gepland op 1, 2 en 3 maart 2024. Aanmelding is nog mogelijk.

  Eveneens een mogelijkheid op 31 mei, 1 en 2 juni 2024.
  Een cursus Reiki II , dit kan eventueel ook op die data (in plaats van Reiki I)

  Terug naar boven

  Kracht

  Mijn kracht, jouw kracht, onze kracht,
  Zoekend naar de zin van mijn leven
  Kwam ik bij mijn diepere gevoelens
  Mijn pijn, mijn verdriet, mijn angst, maar ook mijn vreugde.

  Kan ik leren van wat mijn lijf, mijn gevoel,
  Mij te vertellen heeft, geef ik mijzelf de ruimte?
  Kracht, die mensen in zichzelf ervaren,
  Wanneer ze durven te leven, durven te delen
  Wat voorheen niet mogelijk leek, er ontstaat liefde voor het leven.

  Een hartelijke en warme Reiki-groet.

  Elly Lokhorst, Reikimaster, Plevierenstraat 2, 8301 AL Emmeloord
  Telefoon 06 4613 9459,

  Ik heb een eigen emailadres voor de praktijk: ellylokhorst0@gmail.com.